- Дата и час: 05 Дек 2024, 03:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Участвах в публична продан на недвижим имот
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Участвах в публична продан на недвижим имот
Участвах в публична продан на недвижим имот заедно с един от съделителите.След некоректни действия на съдия-изпълнителя подадох жалба срещу неговите действия до Окр.съд.Решението на съда ев моя полза-определи мен за копувач на имота.Каква е процедурата оттук нататък?Подадох молба до съдията за изготвяне на постановление за възлагане на имота.Страхувам се тази молба да не"изчезне" и да ми кажат от съда че няма такава молба и съм изспуснала някакви срокове.Молбата ми и сложиха дата и я прекрепиха към папката сделото.Ако се "загуби "как мога да докажа че съм внесла такава молба.Има ли срок за изготвяне на постановлението?Моля ви пишете ми какви са процедурите нататък и има ли някакви срокове?! БЛАГОДАРЯ ВИ!
- btkmaria
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|