начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Ищец съм по иск за неизпълнен договор за услуга- за

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ищец съм по иск за неизпълнен договор за услуга- за

Мнениеот bbb » 02 Май 2006, 16:27

неизплатено възнаграждение по него. Представил съм договора и др. доказателства. Как горе-долу протича първото заседание по дселото?
bbb
Младши потребител

Re: Ищец съм по иск за неизпълнен договор за услуга- за

Мнениеот donna » 02 Май 2006, 16:36

bbb написа:неизплатено възнаграждение по него. Представил съм договора и др. доказателства. Как горе-долу протича първото заседание по дселото?

Ти сега кой си адвоката на ищеца или ищеца.
1.Ако си ищеща предполагам ,че си с адвокат ,колегата знае какво да прави ,не е етично да наемеш някого и после да питаш всички други какво и как ще става .
2.Поддържаш иска , искаш да се приемат представените с исковата молба доказателства , искаш експертиза която да определи размера на неплатеното възнаграждение и лихвата.
donna
Старши потребител

Мнениеот bbb » 02 Май 2006, 16:43

Не съм с адвокат. Един приятел е такъв-написа ми исковата молба и на две- на три ми каза какво да кажа. Делото наближава, а приятеля ми е извън страната и за това питам. Незнам той колко е наясно с материята, тъй като повече се занимава с бракоразводни дела. А нямам време да наемам друг-делото е след два дни.
bbb
Младши потребител

Мнениеот donna » 02 Май 2006, 16:46

bbb написа:Не съм с адвокат. Един приятел е такъв-написа ми исковата молба и на две- на три ми каза какво да кажа. Делото наближава, а приятеля ми е извън страната и за това питам. Незнам той колко е наясно с материята, тъй като повече се занимава с бракоразводни дела. А нямам време да наемам друг-делото е след два дни.

Е и какво като делото е след два дни ...............,винаги може да си наемеш :wink:
donna
Старши потребител

Мнениеот bbb » 02 Май 2006, 16:54

Не мислите ли, че ако имах време и възможност щях да пиша в този форум за съвет?!
bbb
Младши потребител

Бря, бря!

Мнениеот juristche » 02 Май 2006, 16:58

Много се изхитри народа...
Не ще да плаща за адвокати - само за безплатни консултации напира!

:wink:
juristche
Младши потребител

Мнениеот donna » 02 Май 2006, 17:53

Ами дайте да го закрием форума в тази му част "Взаимопомощ". Да остане само форума за юристи, където да се консултират юристите помежду си. Donna, нали поне ти не беше адвокат?

Адвокат съм ,но между другото съм му отговорила в първия си пост ,сега не смятам ,че следва да му пиша думичките и да го уча на процес , могат да искочат доста неща тука примерно като нередовно призоваване и разни други.
Не смятам ,че трябва да се закрие форума но да ти напишат,че нямат време да упълномощят друг и просто смешно . :wink:
donna
Старши потребител

Назад към Взаимопомощ