- Дата и час: 03 Дек 2024, 16:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Препис от частна жалба
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Препис от частна жалба
Колеги, моля кажете как да постъпя? Съдия от СРС ми е написал разпореждане да представя препис от частната жалба за насрещната страна, при положение че обжалвам определение за отказ за издаване на изпълнителен лист по реда на чл.244 ГПК! Дали да напиша само едно обосновано възражение срещу разпореждането на съдията и да цитирам практика на ВКС в тази насока или просто да си приложа преписа? Питам защото нямам голяма практика и не знам случавало ли се е съдия сам да отмени своето разпореждане, когато има закона възможност за това, а и при положение че това е правилния вариант, който е подкрепен и с практика? Рискувам в противен случай да ми върне жалбата! Моля ВИ дайте съвет!!!!
- Една
В тази тема, в последното мнение на втора страница, се изказва впечатлението, че позоваването на съдебна практика върши работа. Става дума за същия случай.
- Койчо от Конаре
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|