начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

може ли да ми обясните повече за данъците и

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

може ли да ми обясните повече за данъците и

Мнениеот 1234 » 19 Яну 2006, 10:16

Може ли някой да ми обясни повечи за данъците и облекченията ,какви документи трябва да се представят аз имам две непълнолетни деца .Има ли краен срок за подаване на документите.Трябва ли първо да съм платила данъка за тази година .Моля ако някой е запознат добре с тези въпроси да ми ги разясни.Благодаря ви предварително!
1234

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 10:50

Сигурно питате за семейното подоходно облагане.Вижте страницата нз НАП-там пише всичко.
Гост

Мнениеот Подал декларация » 19 Яну 2006, 22:14

А някой знае ли в какъв срок трябва да възстановят надвзетия ДОД? И трябва ли някакво искане за възстановяване или е достатъчната само данъчната декларация?
Подал декларация

Назад към Взаимопомощ