начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Kolko puti dlujnikut moje da opredeli data na pla6tane

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Kolko puti dlujnikut moje da opredeli data na pla6tane

Мнениеот Galyata » 16 Яну 2006, 22:42

na 12.01 pusnah zaqwka do bankata, w koqto imam wlogowa smetka, za izpla6tane na sumata ot 7 hil. dolara. bankata mi opredeli 14.01. kato datata, na koqto moga da polu4a zaqwenata ot men syma. Na 16.01 se qwih da izteglq parite ot bankata, no mi be6e otkazano, tui kato sum prosro4ila datata na zaqwkata. Bqh globena i mi be6e dadena nowa zaqwka za populwane, spored koqto moga da iztglq parite si na 18.01.
Prawomerni li sa deistviqta na bankata? Moje li dlujnikyt 2 puti da opredelq data za izpulnenie na zadyljenieto si? :roll:
Galyata

Мнениеот Гост » 17 Яну 2006, 14:09

Когато кредиторът е в забава, срокът се уговаря в полза на длъжника, така че според мен може.
Гост

Назад към Взаимопомощ