начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

дела във връзка с Решение № Ц-009/13.06.2005 г. на ДКЕВР

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

дела във връзка с Решение № Ц-009/13.06.2005 г. на ДКЕВР

Мнениеот Гост » 09 Дек 2005, 13:25

Колеги, някой може ли да ми даде информация как вървят делата във връзка с Решение № Ц-009/13.06.2005 г. на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) за определяне на цени на активната електрическа енергия, използвана за битови нужди на населението, за периода от 01.07.2003 г. до 30.06.2004 г. Бих била благодарна да получа информация относно развитието им, както и дали има вече постановени решения. Предстои ми да заведа няколко такива дела и ще ви бъда благодарна за всяка информация по въпроса.
Лек и успешен ден на всички!
Гост

Мнениеот ив » 13 Фев 2006, 15:25

заведох дело по ЗАКОН ЗА ОТГОВОРНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА ЗА ВРЕДИ, ПРИЧИНЕНИ НА ГРАЖДАНИ и съда го прекрати като неоснователен иск.сега мисля да заведа дело по ЗЗД с/у енергото.само незнам дали ще има ефект
ив

Назад към Взаимопомощ