начало

При прехвърляне на имот с цел обезпечаване на заем ползват ли се следващите му купувачи от правилото на чл. 17, ал. 2 ЗЗД При прехвърляне на имот с цел обезпечаване на заем ползват ли се следващите му купувачи от правилото на чл. 17, ал. 2 ЗЗД

преобразуване ООД в АД

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

преобразуване ООД в АД

Мнениеот Гост » 26 Окт 2005, 13:34

ако някой е правил тази процедура, ще бъда благодарен да ми помогне със съвет.
Плана за преобразуване, докалада от проверителя, проект на устава - са приложени по ф.д. Изтекъл е 30-дневния срок.
Сега следва да се свика ново ОС на ООД за взимане на решение за преобразуване. Точките, които съм включил в дневния ред са: Взимане на решение за преобразуване, одобрение на Плана, приемане и подписване на устав, избор на съвет на директорите, избор на депозитар, овластяване на председателя на СД да сключи договор за възлагане на управлението.
Трябва ли още нещо да се включи в дневния ред според вас? Сложничка е процедурата и ме е страх нещо да не пропусна)))
Благодаря предварително
Гост

Мнениеот bogdanvi » 26 Окт 2005, 16:27

Не съм сигурна дали ОС взима решение за избор на депозитар и овластява председателя на съвет на директори те да подпише договор За управение или СД си решава тези въпроси
bogdanvi
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ