Исоторията (колкото ли и да е невероятна) ми е следната
на 10.08.2005 бях задържан заедно с една моя приятелка за притежание на марихуана. Фактически в мен откриха 3-4 зелени листа(не повече от 1/3грама наркотично в-во),
а в нея едно голямо сухо листо залепено на лист харития. Идеята ни беше да залепим и намерените в мене листа на хартията като картичка за един Рожден Ден (знам че е тъпо и детинско но е така)
Арестуваха ни, и си мислех че всичко се е разминало докато миналата седмица не получих призовка като обвиняем да се явя в НСС. Странното е, че приятелката ми (която също беше арестувана с мен за намереното в нея сухо листо) получи призовка като свидетел по мойто следствено дело, май и се размина по шуро-баджанска линия ма карай. Адоката ми се е обадил на този следовател и той е обяснил чи искат от мен харектеристика от съсед и от училище (на 16 г. съм) и психологически портрет от психолога, а същ че се чака и експертиза
въпроса ми е, ако тези харектеристики са положителни, какви са шансовете да отиде този случай на съд, какво ще стане в този съд и така нататък.... защото аз наистина не употребявам трева и това си е просто тъпа детинска грешка
и при условна присъда или обществено полезен труд ще ми остане ли чисто свидетелстовото за съдимост БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
- Дата и час: 02 Дек 2024, 11:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Помощ - нужда от съвет
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Колега, какви възпитателни мерки? Това е тежко престъпление.
Зероман! Смятам, че условната присъда няма да ти се размине. Освен това може приятелката да се е отървала не по шуробаджанашка линия, а като те "топне". внимавай само тя да не каже, че ти си й го дал /продал/, че тогава...А до съд ще се стигне, но ако това ти е за пръв път, а имаш и адвокат-така че можеш да бъдеш спокоен /поне относително/
Зероман! Смятам, че условната присъда няма да ти се размине. Освен това може приятелката да се е отървала не по шуробаджанашка линия, а като те "топне". внимавай само тя да не каже, че ти си й го дал /продал/, че тогава...А до съд ще се стигне, но ако това ти е за пръв път, а имаш и адвокат-така че можеш да бъдеш спокоен /поне относително/
- аз
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|