Адвокатът ми ми погоди КРАСИВ номер. Водим сериозно дело срещу Министерството на здравеопазването, РЦЗ и МБАЛ за непозволено увреждане и претърпени материални вреди. След чудесни медицинска и съдебно-счетоводна експертиза съдията започна да търси повод как да прекрати и осуети делото. Накрая го прекрати на основание на това, че не сме представили ксерокопия за тримата ответници, на измисленото от него искане всеки от нас (наследниците) да определи размера на претенцията си към ответниците. Ищец по делото бе майка ми, която почина и наследниците се конституирахме като ищци. След обжалване на определението за прекратяване - Окръжен съд върна делото за продължаване на съдопроизводството. Това се случи още в края на юли тази година. Веднага се обадих на секретарката му, за да запише деня и часа - 20.10.2005 14.30 ч. Преди 10-ина дни звъннах, отново да напомня, че датата наближава и секретарката ме уведоми, че всички са си записали и знаят. Вчера в 17.00 ч. адвоката ми позвани на gsm-a, за да ме информира, че делото ми се дублирало с друго негово дело в Окръжен съд и трябвало да пуснем молба за отлагане на нашето дело! А другите му двама колеги - също били заети за да упълномощи тях.
Как Ви звучи всичко това - възможно ли беше отлагане или това щеше само да улесни съдията - пак да прекрати делото? Или пък да му даде ход и като няма никой от нас там - нито ищците, нито защитата - да ни ореже отвсякъде?
Струва ми се, че адвоката ни е влязъл в контакт с ответниците и там ще се разиграят едни добри пари, за да не изгори местенцето на Директора на РЦЗ.
Моля за Вашето мнение...
- Дата и час: 02 Дек 2024, 11:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Отказ на адвоката да се яви на заседание по насрочено дело
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Напълно възможно е адвокатът Ви да е бил ангажиран с друго дело и е нормално в тази ситуация да пуснете молба за отлагане на делото.
Недоверието към адвоката Ви е недоверие към Вас самият /нали Вие сте го наели да защитава правата Ви/.В краен случай за Ваше успокоение може да проверите на тази дата и час дали е бил в съдебно заседание по друго дело и ако е така няма да е лошо да се извините.Направете молба за отлагане на делото.Успех.
Нhttp://lex.bg/members/benzi/
Недоверието към адвоката Ви е недоверие към Вас самият /нали Вие сте го наели да защитава правата Ви/.В краен случай за Ваше успокоение може да проверите на тази дата и час дали е бил в съдебно заседание по друго дело и ако е така няма да е лошо да се извините.Направете молба за отлагане на делото.Успех.
Нhttp://lex.bg/members/benzi/
- benzi
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|