начало

При прехвърляне на имот с цел обезпечаване на заем ползват ли се следващите му купувачи от правилото на чл. 17, ал. 2 ЗЗД При прехвърляне на имот с цел обезпечаване на заем ползват ли се следващите му купувачи от правилото на чл. 17, ал. 2 ЗЗД

Заплетен казус

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заплетен казус

Мнениеот ivens » 04 Окт 2005, 12:11

Здравейте!Нещата стоят така съпругата ми е постоянно пребиваващ чужденец отиде си в Русия да си смени вътрешния паспарт на новата фамилия,която предоби след брака с мен,но искат да и сменят и международния паспарт и без тази промяна не искат да я пускат от Русия, въпреки,че тук Руското посолство по надлежния ред направи отметка и вписа новата фамилия и тази промяна беше приета за легитимна от Дирикция "Миграция" и на тази база беше издадена карта на постоянно пребиваващ с новата фамилия.Въпроса ми е следния,ако на българската граница представи новия задграничен паспорт,стария вече анолиран,НО с щемпала за постоянно пребиваване паспорт и картата за постоянно пребиваване ще бъде ли допусната безпрепятствено в страната.Разбира се веднага след това ще подаде за смяна на картата възоснова на новия паспорт.Ще бъда огромно благодарен за всеки отговор и съвет.Благодаря ВИ предварително.
ivens
Младши потребител

Мнениеот ivens » 04 Окт 2005, 12:13

Ой-ой! :cry:
ivens
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ