Много моля да ме посътвате какво да предприема по следния казус. Живея в 20 етажен блок на 9-ти етаж. Над мен живее едно младо момче с хулигански характер. От известно време непрекъснато ме наводнява от неговата баня, което ме принуждава непрекъснато да правя ремонти. Причината за теча е предполагам някаква неизправност във вертикалните щрангове за оттичане на мръсната вода от банята. Разговарях с момчето, но той казва, че проблема не е при него, като категорично отказва да направим оглед със специалисти и да се отстрани проблема. Домоуправителя също не може да се разбере с него да ни допусне до апартамента си.
Моля посъветвайте ме какво да предприема и към кого да се обърна за съдействие, тъй като така повече не може да продължава. Към ДНСК, Полиция, Община или...
Предварителна благодаря на всички, които ще се отзоват.
- Дата и час: 30 Ное 2024, 05:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля за съвет- недобросъвестен съсед
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Направо си заведете дело. Това си е непозволено увреждане.Той не е длъжен да допусне никой в апартамента си, освен полицията разбира се, но тях този проблем не ги интересува, защото това не е престъпление. Тук се нарушава гражданския закон и можете да защитите правата си по общия исков ред.Успех.
- lorelai
- Младши потребител
Благодаря на lorelai за съвета. Дело да се заведе- добре. Обаче как да се мотивирам, че е от него, като на практика нямам никакъв удостоверяващ документ. Той не допуска оглед и преценка къде е проблема. Горните етажи по щранга са огледани от специалисти и те считат, че проблема идва от непосредствения съсед. То е и видимо, защото когато отсъства всичко изсъхва. появи ли се и започва теча.
- Гост
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|