начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Как да впиша

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да впиша

Мнениеот Тотев » 28 Сеп 2005, 13:36

Не ми е ясна тази материя и реших да се допитам до вас.. Та въпроса ми е следния.. Става въпрос за един спорен имот върхо когото имам построена сграда със всички документи. И както се досещате със псевдо собствениците водим дело което на районен съд е в моя полза и съда им отменя нот.акт като не им признава правото на собственост ... Сега дочувам от не много достоверен источник, че те искат да го продадат на друг който .......знам ли или е с повече пари или с повече връзки за да може да ме осъди... И сега п осъщество как мога да впиша в службата по вписване това решение от софийски районен съд, че те са осъдени и да има черно на бяло, как се казва тежест върху имота (не знам дали така се нарича) и демек ако някой го купи или реши да знае, че е проблемен имота ...или знам ли дайте съвет ...сега делото е в градски съд :roll: :roll: :roll: мерси за вниманието :lol:
Тотев

Мнениеот Гост » 28 Сеп 2005, 14:06

много неясно, питай някой адвокат, защото ще имаш ядове. иначе процедурата не е сложна.
Гост

Мнениеот Гост » 28 Сеп 2005, 15:02

От малко неясната информация стигам до извода, че исковата молба (ама не разбрах кой кого съди) трябва да е вписана вече в Службата по вписванията. При това положение купувачът на такъв имот или трябва да е сигурен, че ще повлияе на крайния изход на спора в своя полза, или да е идиот. Така че първо проверете дали е вписана исковата молба. Тогава решенията във Ваша полза са успешно противопоставими срещу всякакви следващи вписвания, включително на продажби.
Гост

Назад към Взаимопомощ