начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Връзка в община Младост

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Връзка в община Младост

Мнениеот Гост » 21 Сеп 2005, 18:59

Ако някой има връзки в община Младост имам питане : Колко ще ми струва изваждане на данъчна оценка на жилище от днес за утре, респ. от понеделник 26.09 за вторник или най-късно за сряда ??
Гост

Мнениеот Боряна Загорчева » 23 Сеп 2005, 08:42

Ще Ви струва 70 лв. - 50 за служителката в общината и 20 за мене. Ако подадем в Понеделник сутринта, ще бъде готово във Вторник след обяд.
Това устройва ли Ви, и ако да, моля пишете на : zagor4eva80@yahoo.com
Боряна Загорчева

Мнениеот ххх » 23 Сеп 2005, 10:01

Данъчните правят много бързо оценките и те са безплатни.Тичайте в понеделник сутринта в данъчното,попитайте служителите или шефа на данъчното и ако трябва обяснете че ви трябва спешно.С добро отношение и усмивка няма да ви откажат.
ххх

Мнениеот Гост » 23 Сеп 2005, 16:35

ххх написа:Данъчните правят много бързо оценките и те са безплатни.Тичайте в понеделник сутринта в данъчното,попитайте служителите или шефа на данъчното и ако трябва обяснете че ви трябва спешно.С добро отношение и усмивка няма да ви откажат.

Значи явно не разбрахте въпроса - срока за издаване на данъчна оценка на имот е 2 седмици и в община Младост по никакъв начин не желаят да го съкратят. Не знам на кого да предложа пари, затова питам тук. Готов съм да платя не данъчната оценка, а бързото и издаване - от днес за утре !
Гост

Назад към Взаимопомощ