начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

регистрация по БУЛСТАТ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

регистрация по БУЛСТАТ

Мнениеот zb45 » 01 Сеп 2005, 08:45

Здравейте,надявам се някой да ми отговори компетентно на въпроса.Аз съм едноличен търговец и имам вече регистрация в БУЛСАТ.Имам магазин за продажба на нехранителни стоки,занимавам се и с проектиране на ел.инсталации.От 6 месеца работя и като застрахователен агент.Въпросът ми е - трябва ли да направя отново регистрация в БУЛСАТ?
Въпросът ми е по повод чуто мнение ,че който прави застраховки ,независимо ,че има регистрация като ЕТ ,пак трябва да се регистрира.
zb45

Мнениеот Indiana Jones, неюрист » 01 Сеп 2005, 14:25

Ако не е някаква тайна, да споделиш с нас какво е това БУЛСАТ ?? Прилича ми на застрахователна компания....или на доставчик на кабелна телевизия... :D :D :D :D

И сега сериозно : Като какъв правиш застраховките - имаш ли директен двустранен договор със застрахователните компании, или някой друг, който има такъв договор, ти е дал кочан полици и правото да сключваш застраховки от негово име ??
Indiana Jones, неюрист

Мнениеот zb45 » 10 Сеп 2005, 14:47

имам директен двустранен договор с застрахователната компания като физическо лице
zb45

Назад към Взаимопомощ