начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Искова молба при проверка за тежести

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Искова молба при проверка за тежести

Мнениеот Гуга » 19 Авг 2005, 19:42

Моля да ми кажете когато се прави справка за тежести в/у имот в Служба по вписвания,какво друго освен ипотеките излиза.Ако има заведено дело за имота и има вписана искова молба,ще излезе ли в тази справка или се прави някаква отделна друга справка,за да се види дали се водят съдебни спорове за имота?Благодаря предварително!
Гуга

Re: Искова молба при проверка за тежести

Мнениеот Гост » 19 Авг 2005, 19:54

Какво удостоверение си искал? Ако е за имот ще излезе всичко тоест в него се означават всички вписвания, отбелязвания и заличавания към момента на изготвянето му или пък се удостоверява, че такива няма.

виж тук на страницата на агенцията

http://www.registryagency.bg/bg/Service ... /f213.html
Гост

Мнениеот Гуга » 19 Авг 2005, 22:19

Искала съм за последен път удостоверение за тежести за имот в края на 2004г..В него пишеше дали има вписани ипотеки,искови молби,възбрани,общи възбрани,особен залог .Сега ми казаха,че вече било различно и за да разбереш дали има вписани искови молби трябва да подадеш някаква друга молба и тази справка ставала много бавно за около месец.А в стандартното удостоверение пишело само дали има ипотеки и възбрани.Вярно ли е това?Искам да поясня,че аз водя съдебен спор за един имот и ме интересува дали въпросният имот може да бъде продаден без купувачите да разберат,че имотът е спорен.Благодаря предварително.
Гуга

Назад към Взаимопомощ