начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Заложна къща.....

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот Гост » 03 Сеп 2005, 14:34

Гост написа:Благодаря на всички за компетентните мнения, с помоща на моята счетоводителка и нейните връзки (само за въпроси) в общината, вече си реших проблема по най-добрия възможен начин, и от понеделник започваме работа!

Ех....и тук ли пишете с различни имена и правите бози ?! :cry:
Цитираното горе е моето последно мнение по темата, мислех че въпроса е приключил, ама явно някой иска да си играе на стражари и апаши. :roll:
Гост

Мнениеот Гост » 03 Сеп 2005, 14:41

Засрамете се бе, ей! Това е форум в юридически сайт, а не селска седянка!
:x "Гост", ако това наистина е било твоето последно мнение, то извини ме за "баровец", "отворен" и "невежество" - мислех, че наистина ти се заяждаш с участниците във форума. А за заложната къща - успех!
Гост

Мнениеот Гост » 03 Сеп 2005, 17:49

Anonymous написа:Засрамете се бе, ей! Това е форум в юридически сайт, а не селска седянка!
:x "Гост", ако това наистина е било твоето последно мнение, то извини ме за "баровец", "отворен" и "невежество" - мислех, че наистина ти се заяждаш с участниците във форума. А за заложната къща - успех!

Карай...с възрастта се научих да приемам хората такива, каквито са, с всичките им качества или недостатъци, и без да се опитвам да ги променям или да им давам непоискани съвети.
Колкото до поредната ми авантюра...благодаря, късмет ще ми трябва, определено... :wink:
Гост

Re: Заложна къща.....

Мнениеот адвокатка » 03 Сеп 2005, 18:11

Гост написа:Здравейте !
Искам да отворя заложна къща. Тъй като патентния данък е висок, как мога, и мога ли въобще да го избегна ?? Отнякъде ми подхвърлиха, че ако си регистрирам фирмата по ДДС ще мога да работя, без да плащам патент. Да, обаче аз нямам задължителния оборот, защото фирмата през последната година няма дейност...
Може ли да се направи нещо в случая ?
Господине, не разбрах защо зададохте горния въпрос в този форум. От последните Ви писания личи, че не уважавате мненията на колегите юристи. Защо тогава изобщо влизате в този форум. Рядко влизам в него и го чета от любопитство и за да науча някои неща, или аз да споделя и да помогна. И след като си имате адвокати, които са писали така нужните ни закони защо търсите отговор в този форум? Проверка на тяхната работа ли правите? В този форум се дават и качествени съвети_/ поне това е мое мнение , а и мнението на не малко колеги/. Нищо лошо да проверяваш работата на адвоката си, а представете си, че колегата адвокат и той влиза от време на време в този форум. /може и само за да си отдъхнсе от напрегнатия ден/Имах клиент с проблеми с данъчните , на когото дадох доста съвети, но единственото което той направи е да изчезне и следователя спря делото. Няма рошоПусто ДДС! 8)
адвокатка

Мнениеот nov » 03 Сеп 2005, 18:46

Господине, вие все пак не казахте как сте решили проблема със заложната къща, споделете с нас.
nov

Мнениеот poredniq student » 07 Сеп 2005, 00:57

Zdraveite.Osmelqvam se da se namesq za pyrvi pyt ne samo kato 4itatel,no i kato u4astnik vyv foruma Vi.Az kato student dosta polezna informaciq namiram tuk,neshta,koito ne pi6e v u4ebnicite.Predpolagam,4e bolshinstvoto "4itateli" na foruma sa studenti i na4inaeshti iuristi.Samo Vi se 4udq zashto se habite da otgovarqte,osven s akademi4nata cel da pokajete nqkoi kazus na zainteresovanite kato men,na razni hora,koito pyrvo pitat v "bezplatniq " forum,a posle nasmeshlivo zaqvqvat,4e imali "advokati,pisheshti zakonite".Za men tova mi se struva leko protivore4ivo.Syvsem leki4ko!
poredniq student

Do puta6tiqt "Gost"

Мнениеот gigerota » 08 Сеп 2005, 13:55

Dosta interesna tema ste podhvanali. 6te mi e interesno da spodeli6 koi variqnt si izbral i za6to, ot koq vrati4ka po-to4no si se vuzpolzval?
gigerota

Предишна

Назад към Взаимопомощ