начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Желая сам да продължа делото си, моля помагайте!

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот mi_lena » 05 Май 2006, 12:37

tankovbg написа: Съмнявам се да е така съдейки по терминологията му например "съдия изпълнител" а не "съдебен изпълнител" или да не познава ГПК в частта му за изпълнителното производство, но ако наистина е така, то тежко и горко на съдебната система ако завърши някак си.

А аз използвам термина "съдия-изпълнител" доста по-често от "съдебен изпълнител". Това е така, тъй като практикувам от доста време преди 2005 год., когато се прие промяната в терминологията на Част V ГПК и просто съм свикнала. :P
Аватар
mi_lena
Потребител

Мнениеот tankovbg » 05 Май 2006, 12:43

Нищо лошо, нищо лично. Sorry, but my next command is Shut Down.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ с Гергьовско печено и студена биричка.
Желая успехи и обич към ближния.
tankovbg
Потребител

Мнениеот sashagi » 05 Май 2006, 18:14

Благодаря за отговорите. Найстина ми помогнаха да се ориентирам в обстановката. Искам да се откажа от настоящия адвокат по финансови причини.

donna написа:Видно от написаното ,делото е спечелено на първа инстанция ,колегата явно е поискал да се приложи чл.238 от ГПК ,относно предварителното изпълнение ,и до тук си е свършил работа блестящо.

Станала е грешка, адвокатката въобще не е пледирала за приложение на чл.238. Не мисля че може да говорим за блестящо свършена работа.

donna написа:"Глупаци нямам нужда от вас ,ще се оправям сам ,само кажете какво да направя и напиша,че да се оправя."

Нали я знаеш приказката за гузния как бяга без да го гонят ?

Искам да се изкажа и относно сложните конспиративни теории на donna. С 5 години съм по-възрастен от теб "пиленце". Времето ми за домашни по психология е отминало доста отдавна. Това че ти си нямаш друга работа и по цял ден се чудиш какво да пишеш по форумите, си е твой проблем.
Весели празници...
sashagi
Нов потребител

Мнениеот donna » 05 Май 2006, 19:18

Няма ли да предстанеш с психоизцепките из форума. Какво искаш -дискусия ,че да си напишеш домашното . Не се получава. :lol:
donna
Старши потребител

Предишна

Назад към Взаимопомощ