начало

Какво (не) знаем за Шенгенската система Какво (не) знаем за Шенгенската система

Запитване- лични документи.

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот гост » 10 Ное 2005, 12:03

За да си защитиш правата моят свет е да обжалващ наказателното постановление. а жалбата и сама можеш да си я напишеш като в нея изложиш всички обстоятелства. Посочи номера на на НП и я подай до съда чрез РПУ-то, но внимавай да не си пропуснала посоченият в НП срок за обжалване!!!
гост

Мнениеот TOBOLSKI » 10 Ное 2005, 15:26

Ирина, въпроса за тълкуването ще го оставя без коментар, въпреки, че всеки ден се срещам с ВОЛНИ СЪЧИНЕНИЯ НА ТЕМА, от страна на полицията, та се налага да обяснявам като на първолаци.Прави са колегите, че единствения начин е да се обжалва НП, ако е издадено.Ако ангажираш доказателствата, които имаш, сигурен съм, че съдът ще отмени НП.Между другото, не видях да сочиш, съставен ли е АУАН или не.
TOBOLSKI

Мнениеот TOBOLSKI » 10 Ное 2005, 15:30

Видях, че още в началото на темата си посочила, че ти е съставен АУАН.
TOBOLSKI

Резултатът:

Мнениеот irina » 15 Ное 2005, 20:29

Днес бях в паспортната служба- с новата служебна бележка. Анулираха акта, който ми бяха съставили и ми приеха документите за нова Л.К. И макар служителката да избухна насреща ми, спази защитените ми права.

Това нямаше да е възможно благодарение на ВСИЧКИ ВАС, както и на районният инспектор, който ми съдейства за изясняването на всичко това. БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО! МНОГО!
irina

Мнениеот neznaiko » 16 Ное 2005, 10:06

Tova pokazva 4e i v BG 4ovek moje da si otstoiava pravata. Dori i v MVR ima 4inovnitsi koito spazvat zakona. Ostava samo niakoi 4inovnitsi da badat malko po lubezni i vsi4ko shtee kakto triabva:).
neznaiko

Мнениеот TOBOLSKI » 16 Ное 2005, 15:29

Това, че проблема решен по безболезнен начин е много добре.В паспортна явно са решили да не тълкуват документи, тъй като това изобщо не им е работа.
TOBOLSKI

Предишна

Назад към Взаимопомощ