начало

Прокурор пледира пред съда: Отговорно заявявам, че това е дело „бухалка“ Прокурор пледира пред съда: Отговорно заявявам, че това е дело „бухалка“

akt

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

akt

Мнениеот markonim » 03 Яну 2006, 15:09

Полицаите ми съставиха акт, че не съм си закупил винетка, но просто нямаше от каде / по празниците всички почиват/. Имам ли право и какво да направя за да докажа правотата си?
markonim

Мнениеот аз » 03 Яну 2006, 21:28

По празниците бензиностанциите не почиват, а в някои от тях можеш да си купиш винетка
аз

Мнениеот Гост » 03 Яну 2006, 21:42

Вие нарушавате наредба и орган, който следи за спазването и Ви санкционира. За какви нарушени права иде реч?
Гост

akt

Мнениеот markoni_m » 06 Яну 2006, 11:50

Приятели, в това далечно и забравено от Бога място има всичко на всичко три бензиностанции, на които ми казаха, че нямат винетки за старата година /2005/, а от новите щели да получат в първите работни дни на новата 2006 г.
markoni_m

Мнениеот Barbi » 06 Яну 2006, 12:58

Ако докажеш пред съда, че е нямало откъде да купиш винетка, тъй като НИКЪДЕ не са продавали в твоя град - ще ти падне акта:)
Но едва ли е по силите да събереш такива доказателства.В пощите продаваха, по бензиностанцийте нямаше.Винетки преди 31.12.2005 до колкото знам не се продаваха.
Много неприятно е в началото на годината да ти лепнат солиден акт.
Barbi

Мнениеот гост » 06 Яну 2006, 13:04

Barbi написа:Ако докажеш пред съда, че е нямало откъде да купиш винетка, тъй като НИКЪДЕ не са продавали в твоя град - ще ти падне акта:)
Но едва ли е по силите да събереш такива доказателства.В пощите продаваха, по бензиностанцийте нямаше.Винетки преди 31.12.2005 до колкото знам не се продаваха.
Много неприятно е в началото на годината да ти лепнат солиден акт.

Със старите винетки можеш да караш до 31 януари 2006 год. Да не би да са ти направили акт, защото си нямал винетка и за 2005 год.???
гост

Назад към Взаимопомощ