начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

реклама в/у МПС --> регистрация в КАТ ?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

реклама в/у МПС --> регистрация в КАТ ?

Мнениеот Сашо Тинков » 30 Дек 2005, 13:48

Здравейте,

Облепих си колата (лек автомобил частна собственост) с рекламни надписи.

Но няколко човека ми казаха че е нужно тези надписи да се регистрират в КАТ като там се правят снимки и се издава документ с снимките които удостоверява че е одобрена в КАТ.

Други хора ми казаха че регистрацията в КАТ на надписите е нужна само при смяна на собственика.

Трети пък твърдят че трябва още от сега да се смени талона на колата като в новия се впишат промените.

Коя е истинската разпоредба ? Благодаря предварително.

Забележка: Надписите не проненят основния цвят на колата
Сашо Тинков

Мнениеот човек с опит » 30 Дек 2005, 14:14

Да, трябва да представите автомобила в КАТ за снимки и промяна на регистрацията. Чисто практически е по-добре да го направите и един съвет - носете след това и снимките, направени от КАТ, в колата, защото и тях проверяват!
човек с опит

Мнениеот Tинков » 01 Яну 2006, 21:30

Благодаря ви.

Значи до колкото разбирам това си е един вид пререгистрация на МПС-то и се сменя талона. Знам че талона е 9 лева, а знаете ли колко струват снимките или процедурата. Предполагам че няма да го правят без пари.

Пак мерси.
Tинков

Назад към Взаимопомощ