- Дата и час: 02 Дек 2024, 14:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
помогнете ми
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
помогнете ми
Имам запис на заповед от месец март тази година, по която още не са ми се издължили не ми се занимаваше със съдилища и така нататък, макар срока да изтече Сега искам да ви попитам ако е удобно да ми отговорите-как трябва да постъпя, за да задвижа нещата със заповедта сумата е 2000 лева Ако знаете колко е хонорара на юристите, таксите на съда и подобни Благодаря Ви предварително и успешен ден!
- 123456
- Нов потребител
аз също имам въпрос:- възможно ли е да се обжалва решение на ВАС 3-членен състав/втора инстанция/,с което решение се потвърждава решението на I-вата инстанция/окръжен съд Варна/ и което е без право на обжалване?
- doni
- Нов потребител
питам Ви тъй като без предявяване на длъжника , при завеждане на производството по издаване на изпълнителен лист на база записа на заповед ще завърши без уважение. ако не сте спазили сроковете е необходимо да се спази специална процедура, ако желаете допълнителни разяснения и консултация дайте имейл.
- Гост
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|