начало

Сарафов: Няма да допуснем банди, хулигани и насилници да тормозят гражданите Сарафов: Няма да допуснем банди, хулигани и насилници да тормозят гражданите

I sega...???

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

I sega...???

Мнениеот 2223 » 15 Ное 2005, 18:02

Zdraveite,imam edin mnogo golqm problem,pone taka mislq ...zna4i predi oklolo godina i polovina me zaloviha na slovenskata granica s falshiva knijka,konfiskuvaha q i me varnaha obratno.Pribrah se v BG i sled okolo 2 mes zaminah otnovo,patuvah bez problemi do Ispaniq,no sled kato ve4e bqh v ispaniq roditelite mi kazaha 4e me tyrsi policiq,sega neznam kakvo da naprava.Ako se varna v BG kakvo shte stane s mene?Ne sam si imal nikoga razpravii s policiqta.MOLQ Vi pomognete mi daite mi nqkakav savet!Merci!!! pishtete na hanibalsss@hotmail.it Blagodarq I!!!
2223

Мнениеот а » 15 Ное 2005, 18:09

Жалко,не разбирам "езика" на който пишеш,затова не мога да прочета какво пишеш и какво искаш.Научи български и пиши на български.
а

Мнениеот Съмняващ се » 15 Ное 2005, 18:23

Разбери от родителите ти като какъв те търсят /свидетел или уличен/. Върни се в България посъветвай се с адвокат по Наказателно право и отиди в полицията . Дори да има обвинение за нещо това , че си се явил сам е от значение за разследващите, прокурора и съда.
Внимавай ! Ако можеш /имаш връзки/ разузнай дали си обявен за общодържавно издирване служба АПОН към ДНСП . При случай че си обявен за издирване ще те арестуват още на границата и ще те отведат в полицията с конвой.
Съмняващ се

Назад към Взаимопомощ