начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Оправете си сайта!!!!

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Оправете си сайта!!!!

Мнениеот гост » 21 Окт 2005, 09:31

Моля, би ли ми казал някой каква е тайната на реигистрацията в lex.bg, защото около 700 пъти се искаше да напиша едно и също username на латиски при положение, че вече съм го написала. Ако се плаща, как да разбера, като никъде не пише!! И ако администраторите на сайта четат това съобщение, моля да си оправят "настройките"!!!! Губите клиенти така!!!
гост

Мнениеот Гост » 22 Окт 2005, 17:54

Регистрирането е напълно БЕЗПЛАТНО :D , не е нужно да се регистрирате 700 пъти, а само 1, и попълнете всичко грамотно и задължително където е отбелязано с "*" :P
Гост

оправете си сайта -към администраторите!!!

Мнениеот гост 2 » 22 Окт 2005, 18:50

попълвам, но, не ме пуска, сиреч, не ме регистрира.
гост 2

Назад към Взаимопомощ