Съжалявам, че поставям темата тук, а не във "форум за юристи", но вече два пъти се пробвах да се регистрирам във форума и все не се получава нещо, със сигурност причината е в мен. А сега пък нямам толкова време да го направя.
А искам да питам колегите, които ще се явяват :как се подготвяте за теста и казусите?
Желаете ли да обменяме опит докато мине изпита, както през юнската сесия?
Благодаря на всички, които отговорят!
- Дата и час: 03 Дек 2024, 12:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Четете ли за адвокатския изпит?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Още ли има колеги,които се подлагат на това унижение и гавра с юриста Изпита е подигравка и то пълна ако изкат изпит нека е за всички,а не само за една категория колеги,какви са тия 5 години и ли "доктор" той или тя може да е доктор ама в практиката да е боса Или трябва да се премахне този изпит или трябва да е за всички без изключение.Аз съм адвокат с 5 години стаж и ви казвам от практиката,че този изпит е направин само за да разкарва конкуренцията от млади и нахъсани колеги знаещи и можещи!Давам ви конкретен пример този тест е направен така,че би затруднил в някой части и юристи със сериозен опит!Другото,който се провре през писмената част то на устната подхода е чисто субективен и те забиват в някакви теоретични дебри,които изобщо не засягат практиката!А ако те разпитва и Джеров този смешник то изобщо си става водивил!Това е истината предадена ми от мнозина явявали се успешно и неуспешно на това цирково представление!
- горския
Колега,
напълно сте прав, но нямам избор на този етап. Поне трябва да пробвам, пък нали знаете-каквото сабя покаже...И на мен не ми е приятно, че ще ме изпитват адвокати станали такива просто така, без изпит и че същите се наричат "Адвокат" , а аз не, и те ще определят какво да направя,за да стана като тях, в смисъл -адвокат...
Това не подлежи на коментар.
Просто искам да питам другите как се подготвят за това "Унижение"...
Това не подлежи на коментар.
Просто искам да питам другите как се подготвят за това "Унижение"...
- Тина
Благодаря!
А на Вас ви прави чест, че не се страхувате от конкуренцията и че предлагате изпитът да е за всички. Интересно какви резултати би показал същият изпит, ако се проведе за "проверка" на всички адвокати в страната ?:roll:
- Тина
Zdrasti:)
Stava qsno,4e si se qvqval..na men mi predstoi drugiq mesec i sym malko poobyrkan,za6toto nqmam qsna predstava kakvo 6te byde:)Dali ne moje6 da mi kaje6 za t.nar. "pismena 4ast"..v kakvo se systoi i na kakvo sledva da nablegna,za da imam 6ans da q presko4a?:)A stigne li se do usten..ne znam..za onzi clown Jerov sym absolyutno syglasen..dostaty4no e 4ovek samo da pro4ete absurdnite mu razsyjdeniq:)
10x in advance!
10x in advance!
- Blackthorn
Re: Четете ли за адвокатския изпит?
Nikakva predstava nqmam kak minava..za pyrvata 4ast sym 4uval, 4e e izklyu4itelno nablegnato na srokove..Da znae6 ne6to po-konkretno?
- Blackthorn
Не, не съм се явявала.
Прочетох внимателно цялата тема от юнската сесия, ако можеш я потърси във форума.Там бяха коментирани казусите и два-три от въпросите от теста.Ще се опитам и аз да потърся линка.
- Тина
Re: Не, не съм се явявала.
Голямо ровене му "дръпнах" във форума..но не открих въпросната дискусия:(Дали не си намерила линк-а?:)
- Blackthorn
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|