начало

Водещи юристи обсъждат проблемите при прилагането на ХОПЕС в България Водещи юристи обсъждат проблемите при прилагането на ХОПЕС в България

Dokazatelstva za polzvane na nedvijim imot

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Dokazatelstva za polzvane na nedvijim imot

Мнениеот fulgy » 13 Окт 2005, 09:42

Zdraveyte

Moje li da mi kajete spriamo to4no koy 4len se iziskva pri registraciata na drujestvo da se poso4i i dokazatelstvo za adres na upravlenie. Smiatam 4e triabva da se poso4at no kade e napisamo?
fulgy

Мнениеот 155 » 13 Окт 2005, 09:47

NIAMA TAKOVA NE6TO.
155

Мнениеот Гост » 13 Окт 2005, 09:54

Никъде не е написано. Някои състави на съдилищата се презастраховат и го искат.
Гост

Мнениеот fulgy » 13 Окт 2005, 14:20

Pri polojenie 4e niama ne e li sme6no da spirat poniakoga dela zaradi tova. I za kakvo po to4no da se za6trahovat
fulgy

Мнениеот Гост » 13 Окт 2005, 15:23

За съдилищата не знам, но данъчните почти навсякъде искат да им размахаш хартия, която да обяснява защо точно на този адрес е регистриран търговецът.
Гост

Мнениеот fulgy » 13 Окт 2005, 15:55

Danachnite i te li? Stranno az niamam ni6to protiv no pone za da go iskat i te da se osnovat na bazata na kakvo?

Dogovora za zaem za poslujvane moje li da e takova dokazatelstvo
fulgy

Назад към Взаимопомощ