начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

VAPROS,Speshno

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

VAPROS,Speshno

Мнениеот Tori » 30 Сеп 2005, 06:22

Zdr-te,
na 02.02.2004 vstapih v dlajnost stajant-iurist v izpalnenie na 3-mesechniq iuridicheski staj kam Sof.Okr.S. Napraktika ne sam sabirala neobhodimite podpisi.
V ЗСВ i saotvetnata naredba ne e opredelen kraen srok, sled iztichaneto na koito da ne moga da zavarsha staja si.
Vaprosyt mi e:moga li sega da napravq tova(2005 g) ili e neobhodimo otnovo da podavam zaqvlenie do М-вото на правосъдието?
Predvaritelno blagodarq.
Tori

отоговор на въпрос за юрид. стаж

Мнениеот St5 » 30 Сеп 2005, 08:09

колежке,
виждам , че не сте наясно с въпроса, съдя за това, от въпроса който сте задали тук.
Ще събирате подписите от всички места имам в предвид съд, следствие, прокуратура и пр. ЕДВА след приключването на стажа Ви.
St5

Vapros-otgovor

Мнениеот Tori » 30 Сеп 2005, 22:56

Dokolkoto razbiram i az, kolega, vie ste prekaleno zapoznat s materiqta, tai kato mi davate mnogo izcherpatelen otgovor na vaprosa, chiqto dalboka sastnost se izrazqva vav vremeto , k e izminalo ot vstapvaneto mi v dlajnost!!!Kak mislite, dali ne sam se dosetila nqkaksi , che edva sled kato premina prez vsichki tezi institucii, togava ste mi se dade podpis????
Pls, ako nqkoi ima kostuktiven i smislen otgovor na ?-sa mi, neka mi pishe.
Podobli praznoslovici sa mi izlishni.
Tori

Назад към Взаимопомощ