начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Фитнес зала

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Фитнес зала

Мнениеот pompe » 12 Сеп 2005, 23:13

Здравейте.
Предварително благодаря на всеки опитал се да помогне.

Имам желание да си направя адна малка фитнес зала, но не мога да намеря никаква информация по вапроса. Ходих по разни институции, но те само те разкарват от единия край на града до другия и накрая нищо. Омагьосан кръг. След огромно обикаляне накрая стигнах там откъдето бях тръгнал.
Затова искам да помоля, ако някои може да ме насочи къде и какво трябва да се направи, какви документи и разрешителни са необходими. И изобщо - някаква информация по въпроса.

Надявам се да се намерят добри и знаещи хора. Ще Ви бъда изключително благодарен.
pompe

Мнениеот praktika » 13 Сеп 2005, 10:44

Нормално строително разрешение за ползване на помещението като фитнес зала. Лицензи и т.н. ако не искаш да плащаш високия патент, също има начин, но това е по - сериозно от нивото "въпрос - отговор".
praktika
Младши потребител

Мнениеот mutra » 17 Сеп 2005, 12:07

абе батка, кви разрешения, кви л а й н а ве. почваш да строиш незаконно, ебал си им майката на глупаците. после им даваш хиляда марки рушвет да ти го узаконят и почваш работа
mutra

Мнениеот Гост » 17 Сеп 2005, 12:28

mutra написа:абе батка, кви разрешения, кви л а й н а ве. почваш да строиш незаконно, ебал си им майката на глупаците. после им даваш хиляда марки рушвет да ти го узаконят и почваш работа

И после бате Бойко Борисов изтрепва всички мутри до крак. А ако и той не успее еврокомисарите ще го сторят. Ако и те не успеят Бен Ладен е насреща.
Гост

Назад към Взаимопомощ