начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

ЗОП

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЗОП

Мнениеот НОВА » 15 Сеп 2005, 10:02

ЗДРАВЕЙТЕ,
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГЕ?
Процедура по ЗОП - открит конкурс.
Има вече закупена документация. Искам да променя датата на отваряне на офертите, тъй като не е удобна.
Мога ли да го направя само като уведомя всички закупили тръжна документация /писмено/? Или трябва да се изпраща и нещо до АОП и ДВ?
НОВА

ЗОП

Мнениеот нова » 15 Сеп 2005, 11:44

Колеги, никой ли не иска да се включи?
нова

Мнениеот деси » 15 Сеп 2005, 12:00

Само Възложителят може да промени датата на отваряне на офертите; до 30дни; ако не са постъпили оферти........погледни правилника
деси

Мнениеот Гост » 15 Сеп 2005, 12:16

Абсолютно невъзможно.
Гост

ЗОП

Мнениеот нова » 15 Сеп 2005, 12:19

благодаря ти колежке
Притиснява че чл.25 от ППЗОП, тъй като съм подала дата на отваряне на оферти ден, който е почивен, а сега искам да го променя на следващият работен?
нова

ЗОП

Мнениеот нова » 15 Сеп 2005, 12:19

благодаря ти колежке
Притиснява че чл.25 от ППЗОП, тъй като съм подала дата на отваряне на оферти ден, който е почивен, а сега искам да го променя на следващият работен?
нова

Мнениеот Гост » 15 Сеп 2005, 14:05

може ли комисията да отваря офертите в почивен ден, /нямам предвид ценовите оферти/
Гост

Мнениеот Гост » 15 Сеп 2005, 14:13

Moje 0 nqma zabrana za otvarqne v po4iven den!
Гост

Мнениеот Гост » 15 Сеп 2005, 14:21

благодаря ви.
Много съм притеснена тъй като ми е първата поръчка.
Гост

Назад към Взаимопомощ