начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

HELP!Неоткрит субект на адреса му...

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

HELP!Неоткрит субект на адреса му...

Мнениеот първокурсник » 13 Сеп 2005, 18:10

Здравейте.Моля да ми помогнете.Изпратил съм нотариална покана,но човекът не е открит на адреса.Там не живее никoй.Кой е най-бързият начин да го открия?И изобщо има ли по-бърз начин от призоваване чрез държ.вестник?

Благодаря предварително.
първокурсник

Мнениеот жекова » 13 Сеп 2005, 18:13

АМА ЧАКАЙ ТОЙ ГУБИ ,ЧЕ НЕ СИ Е ДАЛ ТОЧЕН АДРЕС НЕ ТИ,ТАКА ЧЕ ДА СИ НОСИ ПОСЛЕДИЦИТЕ!ТИ СИ ДИЙСТВАШ ПРАВИЛНО!ПЪТЯ Е ДВ
жекова

Мнениеот ЖЕКОВА » 13 Сеп 2005, 18:16

ЧЛ.50 ОТ ГПК И ТОВА Е!
ЖЕКОВА

Мнениеот първокурсник » 14 Сеп 2005, 09:59

Ох,благодаря,колеги,но въпросния неоткриваем ми е съсобственик,
аз не го викам на дело,а пред нотарuyс,искам да му предложа моя съсобствен дял да го купи,и това едномесечно забавяне не е в мои интерес,защото имам потенциален клиент,които не знам дали ще ме чака толкова време.
Сега не ми е възможно да го открия,и питах дали въобще съществува друг,и евентуално по бърз вариант да го издиря от призоваване в Държ.вестник?
Пак благодаря.
първокурсник

Мнениеот Гост » 14 Сеп 2005, 10:23

интересен казус. според закона чл.33 съсобственикът трябва да даде пред нотариуса доказателства, че е предложил на другите. ако човека обаче го няма на посочения от него адрес или на постоянния му адрес няма предвиден законов механизъм. държавния вестник няма да свърши работа.
Гост

Назад към Взаимопомощ