начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Жалба по действия на МВР.

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Жалба по действия на МВР.

Мнениеот PMK » 01 Сеп 2005, 11:32

Здравейте,

Има ли срок, в който трябва да се подаде жалба срещу действия на орган на МВР?
PMK

Мнениеот Сиси » 01 Сеп 2005, 12:51

За какво точно става въпрос
Сиси

Мнениеот PMK » 01 Сеп 2005, 14:04

задържане (фактическо лишаване от право на придвижване) без основание и заповед.
PMK

Мнениеот галина » 01 Сеп 2005, 17:39

И от къде сте сигурен,че е нямало основание?! Задържането не става и със заповед.Дайте повече информация!
галина

Мнениеот policai » 01 Сеп 2005, 21:46

PMK, neobhodimo e da uto4nite za kakvo ide re4. Naprimer srokat po ZMVR za DISCIPLINARNO NARU6ENIE E : ne po-kusno ot 2 meseca ot ustanoviavane na naru6enieto i ne po-kusno ot 1 godina na izvur6vaneto mu/ 4l.236/. Ako stava vupros za prestuplenie ili drugo nepravomerno spored Vas deianie, uto4nete kakvo e? :?:
policai

Мнениеот PMK » 02 Сеп 2005, 11:46

първо дайте да уточним при задържане какъв е редът?
става въпрос за за зъдържане на човек при посещение на полицаи в дома му.
PMK

Мнениеот Гост » 02 Сеп 2005, 12:55

Абе що му се връзвате на тоя нагляр. Той консултация ли иска или лекции по полицейско право. Ало-о-о-о на лекар и на адвокат се казва всичко, така че отговоаряй повече отколкото питаш - обясни каква е ситуацията, какво е направено, имаш ли основания да обжалваш и т.н. и т.н. и т.н., т.е. представи нещата така, както са се случили, а не задавай глупави въпроси, на които отговорите можеш да получи за 60 академични часа лекции.
Гост

Мнениеот галина » 02 Сеп 2005, 16:24

Я най-добре се обърни към адвокат! Плати му и той ще ти обясни що е това задържане,как става,на какво основание и кой има право :!:
галина

Мнениеот PMK » 02 Сеп 2005, 23:51

Anonymous написа:Абе що му се връзвате на тоя нагляр. Той консултация ли иска или лекции по полицейско право. Ало-о-о-о на лекар и на адвокат се казва всичко, така че отговоаряй повече отколкото питаш - обясни каква е ситуацията, какво е направено, имаш ли основания да обжалваш и т.н. и т.н. и т.н., т.е. представи нещата така, както са се случили, а не задавай глупави въпроси, на които отговорите можеш да получи за 60 академични часа лекции.

tochno shtoto sam "naglyar" zvannah v RDVR i tam mi kazaha s edno izrechenie, a ne da me razpitvat i da mi iskat pari za konsultacii i razmotavane nagore-nadolu :-)))
hayde sas zdrave :-)
PMK

Мнениеот policai » 02 Сеп 2005, 23:54

P M K, Galina i kolegite sa pravi! Vie ne davata nikakvi danni, dovejdane li e, zadurjane za 24 ch. li e ili zadurjane pod straja? Kak da vi otgovorim pri tova polojenie?!?!?! Mai naistina 6te e nai-dobre da se oburnete kum advokat.
policai

Мнениеот Гост » 03 Сеп 2005, 00:51

PMK написа:
Anonymous написа:Абе що му се връзвате на тоя нагляр. Той консултация ли иска или лекции по полицейско право. Ало-о-о-о на лекар и на адвокат се казва всичко, така че отговоаряй повече отколкото питаш - обясни каква е ситуацията, какво е направено, имаш ли основания да обжалваш и т.н. и т.н. и т.н., т.е. представи нещата така, както са се случили, а не задавай глупави въпроси, на които отговорите можеш да получи за 60 академични часа лекции.

tochno shtoto sam "naglyar" zvannah v RDVR i tam mi kazaha s edno izrechenie, a ne da me razpitvat i da mi iskat pari za konsultacii i razmotavane nagore-nadolu :-)))
hayde sas zdrave :-)

Ами що ни занимаваш с глупости тогава :?:
Гост

Назад към Взаимопомощ