- Дата и час: 02 Дек 2024, 05:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Проверка на собственост
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проверка на собственост
Много моля да ми дадете инфо къде се проверява кои са собствениците на даден апартамент и всеки от тях каква част има?Интересуваме за София и за Варна.
- Питаща
Справка
Службата по вписванията в София е на Попа Влиза се откъм тролейбусната спирка. Там вътре ако идеш на касата и платиш 3 лева за "компютърна справка" ( 1 лев е за службата по вписванията, а другите 2 лева са комисионна на банката - хитро,а? ) ще ти дадат квитанията за заплатена такса, на гърба на която трябва да напишеш имената и ЕГН-то на съсобственика, които желаеш и с тази разписка отиваш в стая 3 /ако не ме лъже паметта - питай къде се правят компютърни справки/. От там ще ти принтират разпечатка в какви сделки с недвижими имоти е участвало като страна въпросното лице (само за сделки от 1990г. насам; ако е придобил имота преди 1990г - няма да го изкара). Когато намериш въпросния имот в разпечатката, виж година, том, дата и номер, и вида на акта с който имота е придобит. По тези данни ще изровиш самият акт, в който има вероятност да фигурират и другите съсобственици. А тази справка ще направиш в мазето на службата по вписванията - в архива.
Можеш да направиш и справка по имот, струва ми се,
Можеш да направиш и справка по имот, струва ми се,
- ПишманЮрист
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|