начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

опис-присъстващи лица

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

опис-присъстващи лица

Мнениеот Александра » 18 Авг 2005, 11:53

Насрочена ни е дата за налагане на обезпечителен запор. Аз съм на страната на кредиторите, които са няколко лица. Длъжникът е едно и също ЮЛ. Аз нямам възможност да присъствам като предстваветел на молителите. Обаче ме притеснява, че от тях ще успеят да дойдат само някои, а другите - не и друг представител не можем да намерим.

Казала съм им да дойдат, които могат, но все пак се притеснявам да не стане проблем, защото всеки от молителите има своя обезпечителна заповед за обособено за него имущество. Да не би съдия-изпълнителя да откаже да описва вещите по обезпеч.заповеди, по които не присъстват молителите?!
Александра

Мнениеот Александра » 18 Авг 2005, 14:17

Някой по-опитен няма ли да се включи :(
Александра

Мнениеот Гост » 18 Авг 2005, 14:38

бой, Ебанье и трета смена у Кремиковци = бой, стрИганье, сръбска музика и никва цветна телевизия – вид психологически тормоз

Гост

Мнениеот Гост » 18 Авг 2005, 15:21

мисля че ако в молбата изрично сте описали имуществото служещо за обезпечение на отделните кредитори , за съдията трябва да е все едно дали някой присъствя той е сезиран да извърши действието преценил е и го е насрочил въпрос на желание от ваша страна е да присъствате
Гост

Мнениеот Александра » 18 Авг 2005, 19:02

Благодаря
Александра

Назад към Взаимопомощ