начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Задължения към Мтел

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Задължения към Мтел

Мнениеот ivka_gb » 04 Окт 2016, 09:34

Здравейте!
Моя близка има задължение към МТЕЛ от преди 9 години, т.е. сметка която не е платена и е дадена на Агенция за държ. вземания. Въпроса ми е след колко време ще се погаси това задължение и трябва ли да го плаща изобщо?колко е давностният срок?
Имам и още един въпрос- мога ли да работя по тр.договор на друго място и да създам своя фирма която няма общо с основната ми работа? Има ли значение дали ще бъде ООД, ЕООД, или АД? Благодаря предварително за отговорите! Успешен ден!
ivka_gb
Нов потребител

Re: Задължения към Мтел

Мнениеот ivanov_p » 04 Окт 2016, 14:28

По първият въпрос са изписани томове във форума, търсете и четете.
По вторият, можете.
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ