- Дата и час: 28 Ное 2024, 03:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Пълномощно за аренда
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Пълномощно за аренда
Здравейте искам да попитам как се разваля пълномощно за получаване на аренда от трети човек с моя случай майка ми искам вече лично да си я получавам къде и какви документи ми трябват за да се анолира пълномощното и лично да си получавам рентата . Благодаря
- mimitooo2
- Нов потребител
Re: Пълномощно за аренда
Изпращате писмо до пълномощника и с това се счита прекратено пълномощното.
Може и нотариално, за да е по-сигурно.
Може и нотариално, за да е по-сигурно.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
то е наториално заверено т.е при нотариуса трябва да отида какви документи ще ми трябват там само с лична карта ли
- mimitooo2
- Нов потребител
Трябва персонално да се отиде с лична карта, да, с лична карта.
Просто да се спази формата. С лична карта е необходимо да се заяви нотариална покана.
Просто да се спази формата. С лична карта е необходимо да се заяви нотариална покана.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
mimitooo2 написа:Здравейте искам да попитам как се разваля пълномощно за получаване на аренда от трети човек с моя случай майка ми искам вече лично да си я получавам къде и какви документи ми трябват за да се анолира пълномощното и лично да си получавам рентата . Благодаря
Оттеглете пълномощното ( отивате при нотариуса, който го е заверил - носете екземпляр от него, от там насетне колегата си знае работата), а отделно обезателно уведомете писмено арендатора, че сте оттеглили пълномощното и упълномощената вече няма право да ви представлява, като му посочите своя банкова сметка, по която да ви превежда дължимата рента.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
- bird_of_paradise
- Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|