начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Обжалване решение на съд

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Обжалване решение на съд

Мнениеот gribog » 02 Май 2005, 23:04

По дело в СГС с/у НОИ беше отсъдено в полза на НОИ, което възнамерявам да обжалвам, но до момента не съм получил призовка за излязло решение. Делото беше октомври 2004, нормално ли е това и ще бъда ли уведомен по някакъв начин за решението писменно? Има ли нормативна уредба за това?
gribog
Младши потребител

Re: Обжалване решение на съд

Мнениеот Галина » 02 Май 2005, 23:38

Откъде знаете,че съдът е отсъдил в полза на НОИ след като няма решение?Всяка страна бива писмено уведомявана,че има решение,след което лично следва да го получите от деловодството на съда.
Галина

Мнениеот gribog » 02 Май 2005, 23:52

Бях в съда когато съобщиха, че не удовлетворяват жалбата ми относно решението на НОИ, а след това нищо не съм получавал!gribog написа:

>
gribog
Младши потребител

Мнениеот Отговор » 03 Май 2005, 10:32

Разходете се до деловодството на съда и вижте по делото дали има решение. Напълно възможно е съобщенията за изготвяне на решението да са се загубили.
Отговор

Мнениеот gribog » 03 Май 2005, 21:30

Благодаря, така ще направя!
gribog
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ