- Дата и час: 25 Ное 2024, 01:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
dokumenti
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: dokumenti
Моят съвет е ИДИ ЛИЧНО - на вълка врата е дебел, защото сам си върши работата, или ако имаш приятел/познат, който може да ти свърши работа може да му направиш едно пълномощно. Но ако не става обади се в Министерството на този Тел. : (+359 2) 92 37 394 и попитай.
- Анита
nema li koi da mi kaje ? i pomogne ?
- djiro
- Младши потребител
Документи се подават лично-по пощата не става.Крайният срок за подаване е до 20 на месеца, предхождащ този, в който ще започне стажът Ви.djiro написа:
> moga li da izpratq dokumenti po poshtata za stajant- iurist do
> min. na Pravosadieto i na kakav adres i do kogo adresirano ?
> moga li da izpratq dokumenti po poshtata za stajant- iurist do
> min. na Pravosadieto i na kakav adres i do kogo adresirano ?
- vokil
- Младши потребител
К`во да ти помогнат, бе, Джиро-сания???
Ти сигурно и клиентите ще искаш да си ги хващаш по пощота???
Ама, че идиотски въпрос???? Държавния изпит по пощата ли го взе???????
Ти сигурно и клиентите ще искаш да си ги хващаш по пощота???
Ама, че идиотски въпрос???? Държавния изпит по пощата ли го взе???????
- lara
- Младши потребител
Lara da t ikaja 4esno po telefona go vzeh darjavniq a klientite me 4akat ve4e ....
- djiro
- Младши потребител
shto se nervish, be, jena!
Mom4eto si pita, iavno go marzi da si proveri i dokato ima koi da mu otgovaria- na teb kakav ti e problema? 4estno kazano i az predpo4itam niakoi nagotovo da mi go smele...
Mom4eto si pita, iavno go marzi da si proveri i dokato ima koi da mu otgovaria- na teb kakav ti e problema? 4estno kazano i az predpo4itam niakoi nagotovo da mi go smele...
- 444
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|