начало

Все така няма кандидати за председател на ВАС Все така няма кандидати за председател на ВАС

приемо - предавателен протокол

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

приемо - предавателен протокол

Мнениеот pi_design » 19 Юни 2006, 13:19

Първо да се представя , казвам се Петко Петров от Пловдив. Уча корпоративна икономика, работя като интериорен дизайнер... в тази връзка е и въпроса ми. А именно, дали може някой да ми изпрати на майл адреса един типов приемо предавателен протокол , не че немога да си направя но предпочитам да се допитам до специалистите в областа :) . Става въпрос за проектиране и изработка на мебели , ако това има някакво значение...
Е стига съм ви занимавал с глупости, просто искам да пожелая на всички приятна седмица , много успехи и много здраве ...
а да щях да забравя за адреса - e-mail: pi_design@abv.bg
Благодаря на всички предварително !
pi_design
Нов потребител

Re: приемо - предавателен протокол

Мнениеот donna » 19 Юни 2006, 13:26

pi_design написа:Първо да се представя , казвам се Петко Петров от Пловдив. Уча корпоративна икономика, работя като интериорен дизайнер... в тази връзка е и въпроса ми. А именно, дали може някой да ми изпрати на майл адреса един типов приемо предавателен протокол , не че немога да си направя но предпочитам да се допитам до специалистите в областа :) . Става въпрос за проектиране и изработка на мебели , ако това има някакво значение...
Е стига съм ви занимавал с глупости, просто искам да пожелая на всички приятна седмица , много успехи и много здраве ...
а да щях да забравя за адреса - e-mail: pi_design@abv.bg
Благодаря на всички предварително !

"проектиране и изработка на мебели"
Какво ще приемаш и какво ще ти предеват ,до тука разбирам ,че ще изработваш мебели нищо друго .........материалите на клиента ли ще получиш ,ще предадеш мебелите или какво .......... проектирането и изработката не се урежда с приемно предавателен протокол ,а с договор
donna
Старши потребител

Мнениеот mishi_83 » 19 Юни 2006, 13:48

Имаш го :wink: .. пратих ти и проект на договор за изработка
mishi_83
Потребител

:)

Мнениеот pi_design » 19 Юни 2006, 15:46

Искам да благодаря на всички които са ме уважили :) и са писали по темата ми!!!
Да поясня за Дона , приемо предавателния протокол ми е необходим при предаването на стоката на възложителя ... независимо дали това са мебели или визитни картички :):):) ... може би аз не съм се уточнил за което се извинявам и приемам забележката все пак!
На мишето благодаря но не съм получил нищо от нея може би е станало някаква грешка ..... също така искам да благодаря и на Готиния пич :):):)
Адски много се радвам че има свестни хора които са готови да помагат в случаай на нужда , бих се радвал и аз да мога да съм полезен ...
pi_design
Нов потребител

Re: :)

Мнениеот donna » 19 Юни 2006, 16:00

pi_design написа:Искам да благодаря на всички които са ме уважили :) и са писали по темата ми!!!
Да поясня за Дона , приемо предавателния протокол ми е необходим при предаването на стоката на възложителя ... независимо дали това са мебели или визитни картички :):):) ... може би аз не съм се уточнил за което се извинявам и приемам забележката все пак!
На мишето благодаря но не съм получил нищо от нея може би е станало някаква грешка ..... също така искам да благодаря и на Готиния пич :):):)
Адски много се радвам че има свестни хора които са готови да помагат в случаай на нужда , бих се радвал и аз да мога да съм полезен ...

ПРИЕМНО-ПРЕДАВАТЕЛЕН ПРОТОКОЛ

Днес, ___/________/20____ гoдина в град ___________________________________ ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ_______________________________________________________________________
прие, а ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ
• ____________________________________________________________________________________________________________________________________

ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ гарантира, че в представения резултат са спазени изискванията по ДОГОВОРА.

ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ приема резултата без забележки .

ВЪЗЛОЖИТЕЛ: ИЗПЪЛНИТЕЛ:
_______________ ___________________

( ) ( )
donna
Старши потребител

хей Донаааааа :):):)

Мнениеот pi_design » 19 Юни 2006, 16:50

благодаря ти .... много си любезна.... да те питам като си толкова отворена я ми кажи как да си публикувам icq номера , та като кликне някой там върху зеленото цветенце да може да ми го види ....
Благодаря ти предварително
pi_design
Нов потребител

Re: :)

Мнениеот mishi_83 » 19 Юни 2006, 17:06

pi_design написа: На мишето благодаря но не съм получил нищо от нея може би е станало някаква грешка ..... също така искам да благодаря и на Готиния пич :):):)
...

"Готиният пич" съм аз :D
Незнам защо всички тук ме мислят за момиче :cry:

Успех!!!
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!

В. Коняхин
mishi_83
Потребител

яко

Мнениеот pi_design » 20 Юни 2006, 02:09

Миши , специално искам да ти кажа извинявай , може би е нещо от .... прякора ти .... , всъщност незнам защо реших че си момиче, сигурно наистина си има причина - mishi - провокира по своеобразен начин мъжкото в хората ...
Готин пич... сънуваш ли нещо ..... и дари помниш това което сънуваш?
Всички гледат, но само някои виждат!
pi_design
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ