- Дата и час: 05 Дек 2024, 04:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Плащане към държавата чрез непарични средства?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Плащане към държавата чрез непарични средства?
Добър ден. Интересува ме къде мога да прочета какви са условията за плащане към държавата чрез непарични средства. Може ли да се плащат общински имоти ,концесии и права за ползване? Трябва ли да е специално дефинирано плащането да става с непарични средства или не могат да ти откажат. Не съм юрист така че съжалявам ако има неясноти във въпросите ми.
- bogsam
- Младши потребител
Браво!!! Големи специалисти сте в този форум, за договор за управление и за кандидатстване всички могат, а когато е нещо по специфично си мълчат като ощипани ученички. Питам от къде да прочета, няма да ви се изтъркат отпечатъците да напишете 2 реда.
- bogsam
- Младши потребител
Под непарични средства може би имате предвид компенсаторните бонове, но мисля че само определени сделки могат да се извършват чрез тях.А не знам дали вече изобщо не ги и забраниха.
- nikoy
- Потребител
става дума за дългови инструменти ЗУНК FLIRB и всички видове дългови инструменти емитирани от общини и държавата
- bogsam
- Младши потребител
Това не са инструменти, с които можеш свободно да оперираш на пазара.Т.н. зункове се уреждат в отделен закон за уреждане на необслужавните кредити и представляват най-общо казано облигации, които издава държавата.
- nikoy
- Потребител
nikoy написа:Това не са инструменти, с които можеш свободно да оперираш на пазара.Т.н. зункове се уреждат в отделен закон за уреждане на необслужавните кредити и представляват най-общо казано облигации, които издава държавата.
- anista
- Нов потребител
bogsam написа:Браво!!! Големи специалисти сте в този форум, за договор за управление и за кандидатстване всички могат, а когато е нещо по специфично си мълчат като ощипани ученички. Питам от къде да прочета, няма да ви се изтъркат отпечатъците да напишете 2 реда.
Ах каквото почукало такова се обадило ,при такъв коментар чакай отговор на марта в сряда.
Инък форума е доброволен никой не ти е длъжен да знаеш !
- donna
- Старши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|