начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Плащане към държавата чрез непарични средства?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Плащане към държавата чрез непарични средства?

Мнениеот bogsam » 07 Юни 2006, 12:29

Добър ден. Интересува ме къде мога да прочета какви са условията за плащане към държавата чрез непарични средства. Може ли да се плащат общински имоти ,концесии и права за ползване? Трябва ли да е специално дефинирано плащането да става с непарични средства или не могат да ти откажат. Не съм юрист така че съжалявам ако има неясноти във въпросите ми.
bogsam
Младши потребител

Мнениеот bogsam » 07 Юни 2006, 16:34

Браво!!! Големи специалисти сте в този форум, за договор за управление и за кандидатстване всички могат, а когато е нещо по специфично си мълчат като ощипани ученички. Питам от къде да прочета, няма да ви се изтъркат отпечатъците да напишете 2 реда.
bogsam
Младши потребител

Мнениеот nikoy » 07 Юни 2006, 16:48

Под непарични средства може би имате предвид компенсаторните бонове, но мисля че само определени сделки могат да се извършват чрез тях.А не знам дали вече изобщо не ги и забраниха.
nikoy
Потребител

Мнениеот bogsam » 07 Юни 2006, 17:08

става дума за дългови инструменти ЗУНК FLIRB и всички видове дългови инструменти емитирани от общини и държавата
bogsam
Младши потребител

Мнениеот nikoy » 07 Юни 2006, 17:31

Това не са инструменти, с които можеш свободно да оперираш на пазара.Т.н. зункове се уреждат в отделен закон за уреждане на необслужавните кредити и представляват най-общо казано облигации, които издава държавата.
nikoy
Потребител

Мнениеот anista » 07 Юни 2006, 17:36

nikoy написа:Това не са инструменти, с които можеш свободно да оперираш на пазара.Т.н. зункове се уреждат в отделен закон за уреждане на необслужавните кредити и представляват най-общо казано облигации, които издава държавата.
anista
Нов потребител

Мнениеот donna » 07 Юни 2006, 17:47

bogsam написа:Браво!!! Големи специалисти сте в този форум, за договор за управление и за кандидатстване всички могат, а когато е нещо по специфично си мълчат като ощипани ученички. Питам от къде да прочета, няма да ви се изтъркат отпечатъците да напишете 2 реда.

Ах каквото почукало такова се обадило ,при такъв коментар чакай отговор на марта в сряда.
Инък форума е доброволен никой не ти е длъжен да знаеш !
donna
Старши потребител

Назад към Взаимопомощ