- Дата и час: 05 Дек 2024, 03:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
мога ли да работя като счетоводител?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
мога ли да работя като счетоводител?
Сигурно задавам глупав въпрос, но... Мога ли да работя като счетоводител, като съм завършила засега само семестриално Международни икономически отношения (предстоят ми държ.изпити). Предполагам, че мога като обикновен счетоводител, но не и като главен, който да извършва годишно приключване и т.н. ? Благодаря Ви предварително за отговора
- nellypp
- Нов потребител
Re: мога ли да работя като счетоводител?
nellypp написа:Сигурно задавам глупав въпрос, но... Мога ли да работя като счетоводител, като съм завършила засега само семестриално Международни икономически отношения (предстоят ми държ.изпити). Предполагам, че мога като обикновен счетоводител, но не и като главен, който да извършва годишно приключване и т.н. ? Благодаря Ви предварително за отговора
След като си счетоводител прочети си настолната книга Зсч. и ще разбереш!
- donna
- Старши потребител
Ако превъртите страницата така, щото началото и да се пада в началото на екрана, то ще откриете, че там (условно: втори квадрант) пише Закони, т.е. тук в Лекса можете да намерите това, което Ви препоръчва Донна.
- kontrol
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|