начало

Продължава да няма кандидати за председател на ВАС Продължава да няма кандидати за председател на ВАС

желая да напусна адвокатската колегия.Дайте съвет!!!

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

желая да напусна адвокатската колегия.Дайте съвет!!!

Мнениеот irra » 30 Май 2006, 14:41

Моля за съвет! Член съм на адвокатска колегия от 3 год.,но нямам практика като адвокат нито ден и нямах от къде да си плащам вноските към колегията.Още преди една година написах молба,че желая да бъда отписан,но ми отказаха под предтекст,че не съм плащал тези вноски.Казаха ми да платя и тогава ще ме освободят. Предстои ми назначаване на държавна служба и желая да напусна адвокатската колегия.Дайте съвет!!! :oops:
irra
Нов потребител

Мнениеот neznaiko » 30 Май 2006, 16:30

Mi neznam kakvo da VI posavetvam samo moga da vi kaja 4e "horata kurshum hvarliat za da se vpishat v advokatska kolegia a vie iskate da ia napuskate"
neznaiko
Потребител

Назад към Взаимопомощ