- Дата и час: 04 Дек 2024, 20:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изп.лист-Арбитражно решение
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Изп.лист-Арбитражно решение
Колеги, към молбата в СГС аз ли трябва да представя решението на арбитража?В чл.51 от ЗМТА пише, че дори трябва да представя доказателство, че то е връчено на длъжника?Извинете за глупавия въпрос, ама досега не съм била на арбитраж.
- harmaiani
- Потребител
Re: Изп.лист-Арбитражно решение
harmaiani написа:Колеги, към молбата в СГС аз ли трябва да представя решението на арбитража?В чл.51 от ЗМТА пише, че дори трябва да представя доказателство, че то е връчено на длъжника?Извинете за глупавия въпрос, ама досега не съм била на арбитраж.
Изпълнителният лист се издава от СГС ,прилагаш решението , за доказанелства ,че решението е връчено ще поискаш от АС да ти издаде едно съобщение ,кога е връчено на ответната страна решението и го прилагаш и него към молбата за издаване на изп. лист , Д.Т. за издаване на Изп. лист е по т.7б от тарифата /тоест за образуване на ч.гр.д. / + 3 лв за изп. лист
- donna
- Старши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|