начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

Нотариус,нарушил нот.тайна?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Нотариус,нарушил нот.тайна?

Мнениеот ????? » 03 Фев 2006, 10:12

Къде и как да подам оплакване срещу нотариус?Доколкото ми е известно достъп до нот.дело мога да имам лично,чрез адвокат с адвокатско пълномощно от мен,лица с нот.заверено пълномощно от мен,със съдебно или прокурорско удостоверение.Преди няколко месеца нотариусът е дал достъп,да бъде прочетено нот.дело от някакво лице,което заявило че щяло да има претенции към мен.Не ми казва името на това лице и до днес няма заведено каквото и да било дело срещу мен.В нот.дело са вписани личните ми данни и може да бъде злоупотребено с тях.
?????

Мнениеот гост » 03 Фев 2006, 10:27

Погледнете Закона за нотариусите и нотариалната дейност.
Внимавайте да не изпуснете сроковете.
гост

Мнениеот Гост » 03 Фев 2006, 10:42

Abe ako ti znae trite imena i egn-to i bez notarius shte ti vidi lichnite danni!
Гост

Мнениеот Гост » 03 Фев 2006, 11:03

dostaty4no e samo da ti znae 3-te imena i moje da ti razbere ostanalite danni.
Гост

Мнениеот Гост » 03 Фев 2006, 14:06

abe hora vi e se pobyrkahte, nali seseshtash,4e moje da ti razbere trite imena koito si poiska, egn-to syshto lesno moga i az da ti go razbera.sega shte ti predstavq 1 mn amatiorska shmena,s koqto vseki moje da se spravi. nai-malkoto ,ako sym zainteresovan shte ti razbera datata na rajdane i godina i ima elementarni programki za izlislqvane ,kolkoto i smeshno da zvu4i na razni astrologi4ni neshta, no ti iz4islqva vsi4ki egn-ta,koito sa vpisani v sf primerno za 10.10.1958, izlizat okolo 50 egn-ta. govorq ti v super amatiorskiq na4in, bez proverki na telefon ili neshto takova,koeto e oshte po-lesno. i otivash v slujbata po vpisvaniqta i puskash spravki na vsi4ki egn-ta s tvoito ime i shte izleze. da ne govorim,4e kato se nparvi psravka na imota syshto shte izleze, abe ima oshte kup na4ini da ti se razberat li4nite danni. ne znam samo kakvo se zanimavate s gluposti takiva ludi kato vas, 4e notaruisyte samo shte sydqt za shtqlo i ne shtqlo.
v slu4aq moje i notariusyt da ima vina, no ti ne kaza dali liceto ne e strana po not akt,koito si skliu4il. pravo za 4etena na delo ima vsqka strana po sdelkata, ne samo tezi,koito ti izbroi. ne misli,4e notarialnite kantori 4akat s otvoreni obqtiq vseki "perko", koito doide i ti kaje abe iskm da vidq 1 delo ot 1998 godina primerno. davash li si smetka izobshto za kayv arhiv stava duma i tn. da ne govorim,4e kogato iskash da poglednesh deloto, se pishe molba i notariusyt trqbva da ti razreshi. a kakvo ima tolkova vytre v tova delo- skici, udostovereniq i kakvo li koeto e trqbvalo to4no za tova izpovqdvane na sdelkata. aman ot ludi, strah go za eng-to mu, lele nqmam dumi
Гост

Назад към Взаимопомощ