начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

Глоба при закъснение за прехвърляне на автомобил

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Глоба при закъснение за прехвърляне на автомобил

Мнениеот mat » 24 Яну 2006, 12:32

Преди три години си купих автомобил който не сам прехвърлял на мое име. Имам договор за покупко продажба но не сам го прехвърлял на мое име. Карам си със старите номера.
Може ли някой да ми каже каква глоба ще ми наложат ако отида сега да си прехвърля автомобила на мое име?
Предварително благодаря.
mat

Мнениеот Никой » 24 Яну 2006, 12:52

Кой да ти наложи глоба? КАТ ли? Искаш може би да кажеш че не си изповядал сделката пред нотариус ли?
Никой

Мнениеот mat » 24 Яну 2006, 13:06

имам договор заверен при нотариус но не съм прехвърлял колата пред кат
mat

Мнениеот Никой » 24 Яну 2006, 13:44

А прехвърляне в данъчното, общината?
Никой

Мнениеот мат » 24 Яну 2006, 14:53

Ако бях прехвърлил колата в данъчното щеше да е на мое име
мат

Мнениеот Никой » 24 Яну 2006, 15:01

Мисля, че няма основания за глоба.
Никой

Мнениеот някои » 25 Яну 2006, 18:20

Да ти кажа правичката във фирмата имахме подобен проблем
кола закупена и непрехвърлена там до определения срок Плащаш си глобата и това е виж за размера при твоя случай не мога да кажа нищо.
някои

Назад към Взаимопомощ