начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

промяна на адресна регистрация за дете

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

промяна на адресна регистрация за дете

Мнениеот francheskaa » 24 Юли 2013, 13:19

Здравейте,
Разведена съм от 2010год и имам 7 годишно дете от брака си,за което родителските права упражнявам аз.В момента си имам приятел с който живеем на семейни начала и чакам второ дете от него.Ще променям настоящ адрес за мен и детето ми.В ЕСГРАОН ми искат и решение от развода в което да видят,че родителските права упражнявам аз.Въпросът ми е,той като града в който живея сега е малък и всичко за всеки се знае и разбира мога ли да дам само листа "Удостоверение",който имам от съда и в който също е посочено,че родителските права упражнявам аз или е необходимо да нося и цялото решение в което е описано самото дело.Не бих желала да бъдат четени личните ми отношения по време на брака след което да бъда коментирана?

Благодаря предварително за отговора Ви.
francheskaa
Нов потребител

Re: промяна на адресна регистрация за дете

Мнениеот nikol52100 » 24 Юли 2013, 13:49

francheskaa написа:Здравейте,
мога ли да дам само листа "Удостоверение",който имам от съда и в който също е посочено,че родителските права упражнявам аз
Да, това е достатъчно.
nikol52100
Потребител

Назад към Гражданство