начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Музикална група и въпрос

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Музикална група и въпрос

Мнениеот Анди » 27 Окт 2004, 13:49

Има ли такова нещо запазване име в патентно ведомство на новоткрита музикална група и какво точно трябва да се подаде, понеже гледам ва апис образците и нищо не ми звучи свързано със това?Марка ли е, какво е?Ако някой има представа, моля да помогне.
Анди

Re: Музикална група и въпрос

Мнениеот tarikandi » 27 Окт 2004, 14:04

А има ли такова нещо всеки да си "музицира" сам, а музикантите да отговарят на въпроси как става това. Образците от апис помагат само на начинаещи юристи и самодоволни счетоводители, които объркват нещата. По мое мнение само наивник може да се надява, че ще се справи сам.
tarikandi

Мнениеот 444 » 27 Окт 2004, 14:42

Tarikandi, daje si se obarkal i ne si izrazil pravilno krilatia si otgovor. Kaji si napravo, 4e iska6 pari4ki i togava 6te pomogne6 na mom4eto. Skudoumiata sa izli6ni.
444

Мнениеот tarikandi 3,14 » 27 Окт 2004, 18:48

За 444:
Тези които знаем и умеем, се забавляваме с отговорите си. Аз не крия, че не обичам авантаджиите. Щом не ти харесва много ти здраве - смени си номера на 69. И се научи да пишеш на кирилица:):):)
tarikandi 3,14

Мнениеот 444 » 28 Окт 2004, 13:06

Porednoto skudoumie...
444

Мнениеот sonia » 28 Окт 2004, 13:52

norm uredba-chl.83 ZAPSP+Naredba za registrirane na naimenovaniata na artistichnite grupi
Naimenovaniata na art.grupi(kakvito sa i muzikalnite) se registrirat v specialen registur kum Ministerstvo na kulturata,koito e obshtodostupen,vseki moje da iska spravki ili izdavaneto na dokument za vpisano v registura obsoiatelstvo.Za registrirane na naimenovanie se podava zaiavlenie do ministura na kulturata ot uchastnitzite ili ot upulnomoshteno ot tiah litze.Zaiavlenieto triabva da sudurja:
1.Naimenovanieto na grupata,izpisano na kirilitza,a po jelanie na zaiavitelia-i na latinitza(no sega veche moje i na druga azbuka)
2.Artistichno-izpulnitelskata deinost na grupata
3.Imenata,EGN i adresa na litzeto,upulnomoshteno sugl. chl.79 ZAPSP da predstavia grupata
4.Imenata i adresite na vsichki uchastnitzi v grupata kum momenta na podavane na zaiavlenieto
Kum zaiavlenieto se prilagat pulnomoshtno i deklaracia ot upulnomoshtenoto litze ,che v 1 mesecen srok ot prekratiavane na deinostta na grupata se zaduljava da uvedomi pismeno ministura na kulturata.Do 1 mesec ako niama zakonova prechka naimenovanieto se vpisva v registura sus zapoved ot imeto na ministura.Sled registraciata se izdava udostoverenie.A ako ima otkaz toi triabva da e motiviran i se suobshtava na zaiavitelia v 14dn srok.Pravoto na naimenovanie na grupata se zakrilia prez cialoto vreme,prez koeto grupata osushtestviava izpulnitelska deinost+10 godinin sled prekratiavaneto i.Uspeh!
sonia
Младши потребител

Мнениеот tarikandi 3,14 » 28 Окт 2004, 15:21

merci, podobno umniko:):):)
tarikandi 3,14

Назад към Интелектуална собственост