начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

регистрация на марка

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

регистрация на марка

Мнениеот advpopova » 21 Сеп 2004, 13:01

Колеги, моля помогнете. Имам клиент който иска да регистрира марка за да защити името на фирмата си от използване на трети лица. Търся колега от София , който се занимава с патентно право и може да регистрира марката в Патентното ведомство.Ако някой иска и може да помогне да ми пише на електронния адрес за да уточним подробностите.advpopova@abv.bg
advpopova
Нов потребител

Re: регистрация на марка

Мнениеот boba » 21 Сеп 2004, 13:36

Отворете си сайта на Патентното ведомство - там са публикувани образци, попълвате и подавате. Или в АПИС и др. подобни системи.
boba

Мнениеот IntelProper » 21 Сеп 2004, 13:47

Не е само това. Има много неща, които трябва да се съобразят, за да не получи отказ за регистрация. И тези неща не ги пише в закона.
IntelProper

Мнениеот elecon » 23 Сеп 2004, 12:08

Какъв е сайта на Патентното ведомство?
elecon

Мнениеот Гери » 23 Сеп 2004, 12:12

Колега, мога да ви свтржа с колега, който се занимава с това. Ако искате пишете ми един е-мейл.
Гери

Назад към Интелектуална собственост