начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Допълване на Скица в Кадастъра

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Допълване на Скица в Кадастъра

Мнениеот nansen » 05 Юни 2019, 15:26

Здравейте,

Установих, че собствен ми недвижим имот, съществува в Кадастъра с Кадастрален номер, но към имота не са нанесени данни за квадратура, ид.ч. от дворното място, както и данни за собствениците, респ. не мога да си извадя схема и скица, в които да са указани липсващите данни.

Отнася се за триетажна къща с двор в София, аз съм собственик на 1 етаж.

Като актуално нанесен в Кадастъра съществува само третият етаж, който е идентичен с първи и втори.

Дали бихте ме посъветвали какви стъпки да предприема за нанасяне на липсващите данни.

От Кадастъра ме изпращат в Общината, от Общината ме изпращат в Кадастъра.

От друга страна става въпрос за имот, построен през 1923 год. и достигнал до мен след няколко делби между мои възходящи роднини, като последният акт е от 1982 год.,и представлява съдебна делба, като в него не е записана квадратурата на етажа, а само квадратура на дворно място, както и ид.ч. от него.

Към момента нямам никакво разрешение на проблема.
nansen
Нов потребител

Re: Допълване на Скица в Кадастъра

Мнениеот propensity » 05 Юни 2019, 18:16

Трябва ви архитектурно заснемане за площ на самостоятелен обект в сграда, след което ще можете да го отразите в кадастъра. Има оторизирани фирми и специалисти, които идват намясто, извършват услугата и придвижват книжата към кадастъра. Цената е от около 30 до 150-200лв Пращам ви на ЛС контакти на хора, които са ми вършили отлична работа за София. Разбира се, има и много други, така, че не се чувствайте задължен да ползвате точно тях.
propensity
Потребител

Назад към Строителство и регулация