начало

До две седмици ще са ясни кандидатите за Конституционния съд  До две седмици ще са ясни кандидатите за Конституционния съд 

скица на недвижим имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

скица на недвижим имот

Мнениеот nedelin » 17 Дек 2013, 16:49

Здравейте,

Имам скица на недвижим имот. Как по нея мога да се ориентирам колко квадрата е имота, тъй като на нея има само номера на УПИ? Дано въпроса ми не Ви се стори неуместен.
nedelin
Нов потребител

Re: скица на недвижим имот

Мнениеот vdggbg » 17 Дек 2013, 18:53

Всяка скица на недвижим имот е извадка от нещо - подробен устройствен план, кадастър, кадастрална карта - тази, която Вие имате - от какво е извадка? Иначе, по принцип, на скицата би трябвало да е посочен мащаб - можете да се ориентирате за площта чрез сравнително прости измервания и изчисления.
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Re: скица на недвижим имот

Мнениеот julyanvonemona » 17 Дек 2013, 20:00

vdggbg написа:.......- можете да се ориентирате за площта чрез сравнително прости измервания и изчисления.
бих добавил изучавани в средно-образователния курс по математика.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация