начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Разрешение за ползване и срокове

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Разрешение за ползване и срокове

Мнениеот kanevi » 05 Фев 2020, 12:10

Може би съм пропуснал да обясня, но от Софийска вода имам изходни данни, които са отказни. Съответно имам и писмо от НАГ с параметрите на изграждане. Въпросът е, че трасето, което трябва да се реконструира, е доста дълго, и съответно много скъпо.
Това е причината да търся вариант със собствен водоизточник.
Но дали някой е наясно с процедурата в детайли? Първо е предварителното уведомяване на басейнова дирекцияследва изграждане и регистрация. Но изискват ли се проби от водата, проверки и т.н., и ако да, каква е процедурата?
Също интересен въпрос е, може ли в проекта за строеж да е включено и самото изграждане на сонджажен кладенец, което би означавало че строителството може да започне без наличен в момента кладенец, а да се изгради в процеса на самия строеж?
kanevi
Нов потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация