начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Дострояване на сграда

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Дострояване на сграда

Мнениеот magodeoz » 01 Юни 2011, 13:18

"Лош мат'риал", така ли, julyanvonemona? Може и така да е. Но има случаи, в които и с по-непретенциозни материали се получава качествен продукт, нали така?
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 01 Юни 2011, 13:31

В този случай нещата могат да се решат само на ниво ДНК
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 01 Юни 2011, 16:25

Доста категорично съждение, бих казал... Аз мойто ДНК не давам да се пипа.
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 01 Юни 2011, 16:34

И аз не давам, ама съм убеден че на определено ниво на обществено развитие хич няма и да ни питат. Нека тогава да бъда дълбоко умрял!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 01 Юни 2011, 16:57

Идеите за генно модифициране на асоциални типове съществуват отдавна. Мисълта обаче за възможното прилагане на такава терапия към цяла една нация е нещо оригинално.
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 01 Юни 2011, 17:28

Имам сведения, не предположения, че сериозно се работи по въпроса. Остава да видим (аз както казах предпочитам тогава да съм дълбоко умрял) как ще я засучат за да ни убедят че си заслужава или чрез какви агресивни методи ще ни принудят. За мен границата между принудата и убеждението е силно размита.
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот bgarch » 01 Юни 2011, 19:50

julyanvonemona написа:Имам сведения, не предположения, че сериозно се работи по въпроса.

То по този въпрос са работили през различните исторически периоди различни люде. Спомни си за Хитлер и неговата теория за чистата раса. Но това е друга тема и не виждам връзката й с темата, която обсъждаме. Какъв точно ген ни трябва, за да може всеки да си върши професионално работата. Хайде да не обвиняваме за липсата на дисциплина у нас вродените ни гени- така е много лесно. Значи, понеже са ни такива гените, нека да си караме така и да чакаме генните инженери да намерят "хапчето", дето ще ни излекува...!
Изображение
bgarch
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 02 Юни 2011, 09:15

bgarch естествено е че до онзи, по мое мнение, тъмен момент, когато вмешателството в гените ни ще се случи,по въпроса за дисциплината и лоялността все нещо ще трябва да се прави , но аз нямам никаква представа какво е то, освен изпълнение на командата "на място ходом марш", от която команда нашенеца пак ще намери начин да изклинчи. А това че науката агресивно работи по проблемите на модифициране на цели човешки популации можеш да бъдеш уверен. Въпрос на време е кога това ще добие достатъчно публичност и до колко ще ни бъде представено под формата, както казват македонците" или ке ми даеш или ке те..." него продължавам нататък заради модераторите.
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация